lab unilib rs 150x125

euteka

website2

DBB2018A

RSS

СНИМАЊА ДЕЧЈИХ ЕМИСИЈА НА ДЕЧЈЕМ ОДЕЉЕЊУ

У четвртак, 8. фебруара, на Дечјем одељењу, снимљена је емисија „Хајде са мном у обданиште” са Бранимиром Банетом Росићем, композитором и водитељем емисије и девојчицом Софијом Шпановић, дугогодишњом чланицом Дечјег одељења. Поводом иницијативе „Нови Сад чита деци”, за малишане од најранијег узраста до поласка у школу библиотекарке Дечјег одељења припремиле су предлоге за прва читања малишанима и уживања у маштовитим и едукативним сликовницама из фонда Градске библиотеке.

У петак, 9. фебруара, снимљена је емисијa РТВ Војводине, „Зврк”, у којој су учествовали добитници признања „Књига у срцу” за 2017. годину. О љубави према књигама, читању и добијеном признању за верност књизи и читању и ширење читалачке културе међу вршњацима, младима узраста од петог до осмог разреда, говорили су: Михајло Тинтор, ученик 5. разреда ОШ „Соња Маринковић”, Дане Зивлак, ученик 6. разреда ОШ „Иво Лола Рибар”, Лука Вајда, ученик 7. разреда ОШ „Душан Радовић”, Лана Дерманов, ученица 6. разреда ОШ „Соња Маринковић”, и Маја Пекар, ученица 6. разреда ОШ „Вељко Петровић” из Бегеча. Уредница емисије: Јасмина Вуковић. Емисија се емитује суботом у 8 часова на Првом програму РТВ Војводине. 

01
 
Detail Download
02
 
Detail Download
03
 
Detail Download
04
 
Detail Download
05
 
Detail Download
06
 
Detail Download
07
 
Detail Download
08
 
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery

    "Књиге, као и пријатељи, требају бити малобројни и добро одабрани. Попут пријатеља, требамо им се увек изнова враћати, а оне нас, попут верних пријатеља, никада неће изневерити, никада престати водити."   

shadow line

РЕЈ БРЕДБЕРИ

Joomla 3.0 Templates - by Joomlage.com