пон уто сре чет пет суб нед
2
4
10
11
13
17
18
19
20
24
25
28
30
31

lab unilib rs 150x125

СЕКЦИЈА „ДРУЖЕЊЕ У БИБЛИОТЕЦИ” 

„ЗНАМ, БИРАМ, ОДЛУЧУЈЕМ”
shadow line

„Знам, бирам, одлучујем” је нови приступ Дружењу. Полазнице секције имаће прилику да сазнају и информишу се о одлукама које доноси одрастање. О овим темама причаће девојчице и девојке које су се одважиле да знају, бирају и одлучују за себе и на тај начин инспиришу будућност садашњих чланица секције.У понедељак, 8. јануара, у 11.00 часова на Дечјем одељењу чућемо искуства Анђеле, Саре, Хане и Елене.
Дођите да се дружимо!

shadow linedruzenje 08012018
Анђела Зрнић, 11 година:
Дружење је: Када се дружиш са правим друштвом. Када се забављаш са неким. Када поделиш своја осећања са неким.”

Сара Кецман, 19 година:
Дружење је за мене нешто што даје посебан значај било ком догађају. Понекад и најобичнији дан може постати незабораван ако га проведемо у друштву правих особа.”

Хана Гилањи, 11 година:
„За мене дружење значи: 1. уживање 2. квалитетно проведено време са пријатељима”

Елена Тадић, 19 година:
Дружење је за мене прозор у свет. Путем дружења учим много о другима, а и о себи. Да не помињем ширење позитивне енергије и онај осећај испуњености који свако од нас осети. Познавајући много предивних и талентованих људи научила сам како да своје мане претворим у врлине, како да користим своје време и како је свако од нас јединствен, а опет тако исти као и други.”

shadow line

ПОНЕДЕЉАК, 08. јануар 2018. године, 11 часова,

Дечје одељење Градске библиотеке у Новом Саду (Дунавска 1)


shadow line

 

 

    "Књиге, као и пријатељи, требају бити малобројни и добро одабрани. Попут пријатеља, требамо им се увек изнова враћати, а оне нас, попут верних пријатеља, никада неће изневерити, никада престати водити."   

shadow line

РЕЈ БРЕДБЕРИ

Joomla 3.0 Templates - by Joomlage.com