пон уто сре чет пет суб нед

ПОЧИЊЕ СЕКЦИЈА ДРУЖЕЊЕ У БИБЛИОТЕЦИ!

shadow line

druzenje u bibl sargarepa1
 

Као и претходних година, током овог зимског распуста Дружићемо се у библиотеци,а програм ће се наставити за време пролећног и летњег распуста. Најважнији сегмент секције је да учесници, уз дружење, стекну нова сазнања која се тичу одрастања и сазревања. 


Пријављивање за први циклус је завршено, а за наредне се можете информисати позивом на број: 021/661-00- 81 (конатакт особе Драгана Божић и Ивана Медић), или путем имејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..


Програм чине радионице: „Мислим о себи, а не на себе”, инспирисане романима за децу и младе, и сусрети: „Знам, бирам, одлучујем”, где ће са учесницима секције њихови вршњаци поделити своја искуства, стечена на основу сопствених сазнања, избора и одлука. Најмлађи учесници секције учиће о библиотекарству, уз подршку библиотекарки, дружећи се на Дечјем одељењу.
Водитељке сурета су библиотекарке Ивана Медић и Драгана Божић.

 „Дружење у библиотеци” је секција настала пре готово две деценије, спонтаним окупљањем деце на Дечјем одељењу Градске библиотеке у Новом Саду. Пројектом „Поведи друга у библиотеку” (2011) први пут добија формални карактер. Захваљујући духовитој машти Ане Бабић, креаторке бренда „Шкрабац”, лако ћете нас препознати, јер смо јединствено „Лепе к’о шаргарепе”... :)

shadow line
ДЕЧЈЕ ОДЕЉЕЊЕ ГРАДСКЕ БИБЛИОТЕКЕ У НОВОМ САДУ (Дунавска 1)


 

shadow line    "Твоја нас речима књига учи много чему новом и истинитом, само кад би истинито било ново и кад би ново било истинито."   

shadow line

ХАЈНРИХ ВОС

Joomla 3.0 Templates - by Joomlage.com